Over ons


Foto pand

Ying Media, jouw regio dichterbij!

Door het maken van lokale relevante content (off- en online) zorgen wij voor de verbinding tussen inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op deze wijze dragen wij iedere dag opnieuw bij aan het economische, sociale en culturele klimaat in de regio.

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van kwalitatieve multimediale magazines, tijdschriften en kranten. Deze worden in de markt gezet om zo volop toegevoegde waarde te bieden aan de lezers. Onze titels inspireren en informeren en hebben een professionele uitstraling. Deze zijn gericht op de regio, sport, recreatie & toerisme.

Creativiteit en toegevoegde waarde leveren aan een merk, dienst of uitgave is ons dagelijks werk! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën geleid door ondernemerschap.

Foto kantoor

Ying Media heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot mediabedrijf dat niet meer alleen vanuit de tijdschriften denkt, maar vanuit het merk en het totale aanbod van alle producten, zowel on- als offline. Ying media bouwt rond elk merk een multimediaal aanbod waarbij de wensen van de lezers bepalend zijn voor de wijze waarop informatie wordt aangeboden. Dit doen wij door middel van print, online en events. Klein nieuws maken wij GROOT. Achtergrondverhalen over mensen, bedrijven, instellingen, gebouwen en straten uit de dorpen, gemeenten en regio geven wij een gezicht. Wat is jouw verhaal voor onze betrokken lezers?

Maatwerk
Wil je zelf een krant, bijlage of magazine uitgeven? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Ying Media B.V.
Zwarteweg 4, 8603 AA Sneek
📧 info@yingmedia.nl
📞 0515-745005