Jouw lokale mediapartner in Súdwest-Fryslân, de Fryske Marren én Heerenveen

Door het lezen en/of kijken van de content die wij maken ervaren de inwoners in wat voor fijne regio ze wonen waardoor zij zich meer betrokken en verbonden voelen met de regio. Hierdoor leveren wij een positieve bijdrage aan mens en maatschappij.

GrootMedia is dé lokale mediapartner die ruim 200 duizend inwoners bereikt via print en online in de gemeenten Súdwest-Fryslân, Heerenveen en De Fryske Marren. Met onze 4 huis-aan-huis maandbladen, 5 nieuwswebsites, 12 social media accounts en(toeristische) magazines brengen wij datgene in beeld wat de regio kleur geeft. Actueel en achtergrond. Over mensen, ontwikkelingen en belevenissen. Wonen, werken, ondernemen en recreëren. Verbinden is het sleutelwoord.

Lokale verhalen over mensen, belevenissen en ondernemers
Productie, distributie én promotie van unieke, lokale content

Lokaal je doelgroep vergroten?
Of het nu gaat om de inwoners of de bezoekers van de regio: het draait om het overbrengen van de boodschap op de doelgroep met de inzet van de juiste middelen. Een evenement promoten, jouw speciale uitverkoop aankondigen, een nieuwe menukaart uitlichten of simpelweg jouw bedrijf voorstellen aan het bredere publiek, het kan allemaal. Hiervoor hebben wij diverse producten/ diensten die passend zijn. Denk hierbij aan storytelling, video, social media campagnes, advertenties, columns en inspiratiecontent. We gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden voor een mediaplan te bespreken.

Ik heb interesse