Wat doen wij?

Met trots presenteren wij onze titels die bestaan uit een magazine, krant en/of website. Daarnaast organiseren wij evenementen om onze titels te versterken.

GrootSneek
GrootSneek bestaat uit een regionale nieuws website welke dagelijks nieuws brengt op de vierkante meter. Daarnaast verschijnt maandelijks GrootSneek krant met achtergrond verhalen over mensen en/of  ontwikkelingen uit de regio. Deze wordt gratis huis-aan-huis verspreid.

GrootSneek website - 2017GrootSneek 4 - 2017

GrootHeerenveen
GrootHeerenveen bestaat uit een regionale nieuws website welke dagelijks nieuws brengt op de vierkante meter. Daarnaast verschijn maandelijks GrootHeerenveen krant met achtergrond verhalen over mensen en/of ontwikkelingen uit de regio. Deze wordt gratis huis-aan-huis verspreid.

GrootHeerenveen website - 2017 GrootHeerenveen 4 - 2017


GrootdeFryskeMarren
GrootdeFryskeMarren is een maandblad welke iedere 2e woensdag van de maand verschijnt. Het maandblad brengt achtergrond verhalen over mensen en/of ontwikkelingen uit de regio. Daarnaast heeft Gemeente De Fryske Marren haar eigen katern in de krant genaamd, Tusken de Marren. Deze wordt gratis huis-aan-huis verspreid. (klik op de foto voor het doorblader exemplaar)
                    

 

Terschelling Magazine
Boeiende verhalen over een schitterend eiland en vooral: over wat dat eiland met mensen doet! Een magazine dat vertelt, verleidt, verovert. Terschelling Magazine verschijnt vier keer per jaar.
Ook abonnee worden? Meld je dan nu aan via: https://skylgenet.nl/terschelling-magazine/
(klik op foto voor Facebook link)       

Sneek is Meer Magazine
Sneek is Meer is het toeristisch magazine van Sneek! Hierin vind je allerlei informatie over bezienswaardigheden, leukste shopadresjes, eten en drinken, watersport, buiten en binnen activiteiten en een evenementen jaaroverzicht.

    

 

Joure Magazine

Joure Magazine is het toeristische magazine van Joure! Hierin vind je allerlei verhalen over wonen, werken en recreëren in Joure. Daarnaast worden de hotspots van Joure, eten en drinken en een evenementen overzicht weergegeven.

                     

    

BCDN Magazine
BCDN Magazine is een beursmagazine voor de business contact dagen noord. Hét netwerkevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. De ideale platform om samen nieuwe kansen en markten aan te boren. (klik op de foto voor de link)
BCDN Magazine

 

0 comments