Nieuws

27 juni 2017
Met trots presenteren wij de speciale uitgave ter ere van de opening van de nieuwe Fiftysix aan de Leeuwenburg in Sneek.

De krant is een uitgave van Fiftysix in samenwerking met Ying Media. Ontwerp en opmaak: Frans van Dam, fotografie: Laura Keizer, Redactie Wim Walda en Jan van Loon. Deze uitgave wordt huis-aan-huis bezorgd in de regio GrootSneek, Bolsward en Joure.
Wanneer u een exemplaar wilt inkijken kan dat hier!8 juni 2017

Burgemeester Fred Veenstra ontvangt eerste ‘Joure magazine.

Vanochtend ontving burgemeester Fred Veenstra van gemeente De Fryske Marren, het eerste exemplaar van het magazine ‘Joure’. Hij kreeg dit uit handen van Gert van der Wiel, voorzitter van Stichting Vleckemarketing Joure. “Het magazine ‘Joure’ laat heel mooi de sfeer en levendigheid van onze prachtige vlecke zien”, aldus Fred Veenstra.

Magazine Joure
Het magazine bestaat uit interviews, levendige foto’s en wetenswaardigheden over Joure en haar inwoners.  Op een sfeervolle en levendige manier laten we zien wat er hier te doen, te zien en te beleven is om het ‘gevoel van Joure’ over te brengen. Zowel wonen, winkelen, recreëren als ondernemen in Joure komen aan bod.

Lees ‘m ook!
Het magazine is gratis verkrijgbaar bij de VVV in Joure en ligt ook bij diverse (recreatie) ondernemers in de regio.

Stichting Vleckemarketing Joure
Het magazine is onderdeel van de campagne Te Joure, een initiatief van de stichting Vleckemarketing Joure. De stichting wil graag laten zien dat Joure een vlecke is waar het fijn is om te wonen, aantrekkelijk is om te ondernemen en waar iedereen graag op bezoek komt! Voor meer informatie www.tejoure.nl.