Nieuws

 September 2019

DE FRYSKE MARREN – Om toeristen én inwoners te verleiden om er in het najaar op uit te gaan, brengt VVV Waterland van Friesland op 18 september een najaarskrant uit.

Inspirerende verhalen en een uitgebreide evenementenagenda worden in een oplage van 85.000 exemplaren huis aan huis en bij alle VVV locaties in heel Zuidwest Friesland verspreid. De najaarskrant is een uitgave van VVV Waterland van Friesland en Ying Media uit Sneek.

Seizoensverlengende activiteiten
Blogger Wiepkje Hoekstra is voor Waterland van Friesland op pad gegaan naar het vernieuwd Kazemattenmuseum. Deze is tot eind oktober geopend maar voor iedereen in Zuidwest Friesland vlakbij en daarom erg de moeite waard om te (her)ontdekken. Of pak tijdens een mooie najaarsdag de fiets en de fietsroute uit de krant erbij. Geertje van de VVV leidt je met de lekkerste recepten langs korenmolens en een pluktuin, zodat je je ingrediënten kunt ‘oogsten’ voor een diner thuis. De avonden en de nachten zijn ook volop gevuld met evenementen onder het thema ‘Discover the Dark’: ’s avonds griezelen bij de mummies van Wiuwerd, ’s nachts varen over de Friese meren of ’s avonds een stadswandeling met een gids met spookverhalen? Dat en nog meer is te lezen in de najaarskrant van VVV Waterland van Friesland. Zuidwest Friesland bruist!

26 september 2019
De eerste uitgave van de nieuwe krant Werkfestival Sneek is een feit!
Aankomende zaterdag wordt het werkfestival georganiseerd.

39 Bedrijven openen haar deuren om geinteresseerden (werkzoekenden, familie etc.) te ontvangen.
Daarnaast presenteren nog ruim 30 bedrijven zich op het
festivalplein bij Hoekstra Transport Sneek.
Jij bent er toch ook bij?

Zie voor meer info op www.werkfestivalsneek.nl

 

27 juni 2017
Met trots presenteren wij de speciale uitgave ter ere van de opening van de nieuwe Fiftysix aan de Leeuwenburg in Sneek.

De krant is een uitgave van Fiftysix in samenwerking met Ying Media. Ontwerp en opmaak: Frans van Dam, fotografie: Laura Keizer, Redactie Wim Walda en Jan van Loon. Deze uitgave wordt huis-aan-huis bezorgd in de regio GrootSneek, Bolsward en Joure.
Wanneer u een exemplaar wilt inkijken kan dat hier!

 


8 juni 2017

Burgemeester Fred Veenstra ontvangt eerste ‘Joure magazine.

Vanochtend ontving burgemeester Fred Veenstra van gemeente De Fryske Marren, het eerste exemplaar van het magazine ‘Joure’. Hij kreeg dit uit handen van Gert van der Wiel, voorzitter van Stichting Vleckemarketing Joure. “Het magazine ‘Joure’ laat heel mooi de sfeer en levendigheid van onze prachtige vlecke zien”, aldus Fred Veenstra.

Magazine Joure
Het magazine bestaat uit interviews, levendige foto’s en wetenswaardigheden over Joure en haar inwoners.  Op een sfeervolle en levendige manier laten we zien wat er hier te doen, te zien en te beleven is om het ‘gevoel van Joure’ over te brengen. Zowel wonen, winkelen, recreëren als ondernemen in Joure komen aan bod.

Lees ‘m ook!
Het magazine is gratis verkrijgbaar bij de VVV in Joure en ligt ook bij diverse (recreatie) ondernemers in de regio.

Stichting Vleckemarketing Joure
Het magazine is onderdeel van de campagne Te Joure, een initiatief van de stichting Vleckemarketing Joure. De stichting wil graag laten zien dat Joure een vlecke is waar het fijn is om te wonen, aantrekkelijk is om te ondernemen en waar iedereen graag op bezoek komt! Voor meer informatie www.tejoure.nl.