Adverteren

ADVERTEREN IN ONZE KRANTEN

GrootBolsward-IJsselmeerkust, GrootdeFryskeMarren, GrootHeerenveen en GrootSneek brengen maandelijks op een kleurrijke wijze achtergrondverhalen over mensen en ontwikkelingen in jouw regio. Deze zijn gerubriceerd in algemeen, politiek, lifestyle, gezond&fit, cultuur en sport. Een blad waar u een maand lang de tijd voor heeft om te lezen. Een blad dat jouw regio dichterbij brengt. Een blad dat je niet wilt missen!


Benieuwd naar onze advertentietarieven en verschijningsdata? Klik hier voor onze mediakaart 2020.

Artikel op maat
Wil je een column, advertorial of storytelling artikel plaatsen in de krant of liever online via onze nieuwssites en social media kanalen? Hieronder staan onze mogelijkheden.

1. Column
Een column is een regelmatig verschijnend en een korte prikkelende tekst om je doelgroep te bereiken. De column kan op verschillende manieren worden geplaatst, zowel staand als liggend. Het vaste formaat van een column heeft een grootte van een ¼ pagina.

Online
Tarief online: vanaf € 200,- incl. tekstschrijver, excl. fotograaf (excl BTW) + doorplaatsing via onze social media kanalen.

Een mooi voorbeeld van een column tref je hieronder aan. Dit is de column van Patrice van Schuppen van Van Schuppen huidtherapie.

Klik op onderstaande afbeelding om de column online te lezen

2. Advertorial
Een advertorial is een advertentie, in de vorm van een redactioneel artikel. Daardoor ontstaat er een ogenschijnlijk objectieve publicatie. Je logo en andere commerciële uitingen zijn toegestaan.

Print: reguliere advertentietarief . De advertorial wordt door u aangeleverd en op een advertentiepagina  geplaatst. Benieuwd naar onze advertentietarieven en verschijningsdata? Klik hier voor onze mediakaart 2020.

Online
Tarief online: vanaf € 75,- bij aangeleverde tekst en € 200,- incl. tekstschrijver en excl. fotograaf (excl BTW) bij eenmalige plaatsing en inclusief doorplaatsing via onze social media kanalen.

Een mooi voorbeeld van een advertorial tref je hieronder aan. Dit is de advertorial van De Kajuit over Thomas en Jannick Schütz.

Klik op onderstaande afbeelding om de advertorial online te lezen

3. Storytelling
Met storytelling vertel je een persoonlijk verhaal om je doelgroep te boeien, te inspireren en te informeren. De tekst wordt verzorgd door een aan ons verbonden redacteur en foto’s worden door onze fotograaf gemaakt. Een mooi voorbeeld hiervan tref je hieronder aan. Dit is een persoonlijke verhaal over het familiebedrijf SkipsMaritiem in o.a. Hindeloopen.

Print: reguliere advertentietarief  + 15% toeslag voor plaatsing op een redactionele pagina. Minimale artikelformaat is een ½ pagina.
Benieuwd naar onze advertentietarieven en verschijningsdata? Klik hier voor onze mediakaart 2020.

Online: Vanaf € 200,- incl. tekstschrijver en excl. fotograaf (excl BTW) bij eenmalige plaatsing en doorplaatsing via onze social media kanalen.

Een mooi voorbeeld van een storytelling artikel tref je hieronder aan. Dit is de storytelling van Skipsmaritiem Jachthavens.

Klik op onderstaande afbeelding om het storytelling artikel online te lezen

ADVERTEREN OP ONZE NIEUWS WEBSITES

Bannerposities:

Banner A: Headerboard 500 x 90 px
Het Headerboard wordt getoond in de header van de hele site, dus ongeacht de pagina, de categorie of het artikel. Maximaal drie adverteerders (in carrousel – wisselend na 7 seconden)
Tarief  € 300 (1-3 mnd.)   € 250 (4-8 mnd.)   € 200 (9-12 mnd.)

Banner B: Leaderboard 729 x 90 px
Het 728 x 90 px grote leaderboard is alleen beschikbaar voor de homepage. (in carrousel – wisselend na 7 seconden)
Tarief  € 275 (1-3 mnd.)   € 225 (4-8 mnd.)   € 175 (9-12 mnd.)

Banner C: Blok van 3 banners Homepage
Blokje van drie banners van 250 x 175 px tussen de artikelrubrieken op de Homepage. (in carrousel – wisselend na 7 seconden)
Tarief  € 145 (1-3 mnd.)   € 120 (4-8 mnd.)   € 95 (9-12 mnd.)

Banner D: Bannerblok van 8 banners
Kleine banners van 125 x 125 px in de zijbalk in een blok van 4 rijen en 2 kolommen. (in carrousel – wisselend na 7 seconden)
Tarief  € 95 (1-3 mnd.)   € 75 (4-8 mnd.)   € 59 (9-12 mnd.)

De banner dient te worden aangeleverd in het juiste formaat. Ying Media kan de banner opmaken, waarvoor vooraf een bedrag wordt afgesproken.

VRAGEN?
Heeft u vragen over deze of over andere presentatiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Telefoon: 0515-745005
E-mail: info@yingmedia.nl

OVER ONS
GrootSneek, GrootBolsward-IJsselmeerkust, GrootdeFryskeMarren en GrootHeerenveen worden uitgegeven door Ying Media BV.

Ying Media bv
Zwartweg4
8603 AA Sneek
0515-745005
info@yingmedia.nl