Wie zijn wij?

Ying Mellema

Ying

Ying Mellema
Directeur/ eigenaar. Een échte netwerker pur sang! Heeft een bijzondere belangstelling voor sport, toerisme en alles wat met regio nieuws te maken heeft. Altijd vol met nieuwe ideeën en af en toe wat chaotisch.. maar sinds jaar en dag de drijvende kracht van Ying Media!

Marianne Mellema

Marianne

Marianne Bouwman
Een ondernemer in de dop, als klein meisje droomde ze al van een eigen bedrijf. Na haar carrière in de sieradenbranche heeft zij zich 16 jaar voor USG People ingezet in diverse functies. In januari 2013 heeft ze de stap gemaakt om bij haar man in het bedrijf te stappen. Haar kennis op het gebied van beleid, strategie, sales, HR en financiën komt hier goed van pas.

 

Frans

Frans

Frans van Dam
Sinds augustus 2013 is Frans actief als vormgever van diverse kranten en magazines. Dit doet hij met veel oog voor detail. Zijn ondernemers ervaring en brede interesse zijn van grote waarde voor Ying Media. Naast vormgever is hij een gepassioneerd trainer bij VV Heerenveen.

 

Jan

Jan

Jan van Loon
Sinds september 2013 is Jan mede-eigenaar van ProSkating print, website en webshop. Jan schaatst en skeelert al jaren mee in de top van Nederland. Nadat hij zijn opleiding marketing en communicatie heeft afgerond is als webmaster werkzaam voor ProSkating. Gezien zijn passie voor de sport is Jan voor ProSkating dé man die ProSkating nodig heeft om dit medium naar een hoger plan te brengen.

Wim Walda

Wim

Wim Walda
Van jongs af aan heeft Wim altijd al een eigen(wijze) kijk op zaken gehad. Hij had een brede interesse maar wat hem intrigeerde was hoe bepaalde onderwerpen in de media gemanipuleerd werden. Zo is hij 25 jaar werkzaam geweest aan hogescholen in de richting marketing en strategie. Vanaf 2010 is hij gestart met GrootSneek.nl om op eigen wijze met een andere kijk regionaal nieuws te brengen. Vanaf oktober 2013 is Wim de samenwerking aangegaan met Ying Media en is nu verantwoordelijk voor de redactie van GrootSneek (web en print) en GrootHeerenveen (print).

 

Arno

Arno

 

Arno van Solkema
Tekst

 

 

 


Henjo1-website2Henjo van der Klok 

Sinds februari 2017 is Henjo dé aanjager van GrootHeerenveen! Als geboren en getogen Feanster is hij de man op de juiste plek. Met ruim 26 jaar ervaring in de acquisitie heeft hij kennis in huis om uw mediapartner te zijn.

 

0 comments