Wie zijn wij?

Ying Mellema

Ying

Ying Mellema
Directeur/ eigenaar. Een échte netwerker pur sang! Heeft een bijzondere belangstelling voor sport, toerisme en alles wat met regio nieuws te maken heeft. Altijd vol met nieuwe ideeën en af en toe wat chaotisch.. maar sinds jaar en dag de drijvende kracht van Ying Media!

 

 

 

 

 

Marianne Mellema

Marianne

Marianne Bouwman
Een ondernemer in de dop, als klein meisje droomde ze al van een eigen bedrijf. Na haar carrière in de sieradenbranche heeft zij zich 16 jaar voor USG People ingezet in diverse functies. In januari 2013 heeft ze de stap gemaakt om bij haar man in het bedrijf te stappen. Haar kennis op het gebied van beleid, strategie, sales, HR en financiën komt hier goed van pas.

 

 

 

 

Frans van Dam
Sinds augustus 2013 is Frans actief als vormgever van diverse kranten en magazines. Dit doet hij met veel oog voor detail. Zijn ondernemers ervaring en brede interesse zijn van grote waarde voor Ying Media. Naast vormgever is hij een gepassioneerd trainer bij VV Heerenveen.

 

 

 

Wim Walda

Wim

Wim Walda
Van jongs af aan heeft Wim altijd al een eigen(wijze) kijk op zaken gehad. Hij had een brede interesse maar wat hem intrigeerde was hoe bepaalde onderwerpen in de media gemanipuleerd werden. Zo is hij 25 jaar werkzaam geweest aan hogescholen in de richting marketing en strategie. Vanaf 2010 is hij gestart met GrootSneek.nl om op eigen wijze met een andere kijk regionaal nieuws te brengen. Vanaf oktober 2013 is Wim de samenwerking aangegaan met Ying Media. Vanaf november 2018 is Wim officieel met pensioen…. toch blijft hij voor ons schrijven voor alle maanbladen van de ‘Groot’ formule.

 

 


Henjo van der Klok 

Sinds februari 2017 is Henjo dé aanjager van GrootHeerenveen! Als geboren en getogen Feanster is hij de man op de juiste plek. Met ruim 26 jaar ervaring in de acquisitie heeft hij kennis in huis om uw media adviseur te zijn.

 

 

 

 

 Mieke Alferink

Creatief, inlevend en enthousiast zijn woorden die goed bij Mieke passen. Altijd positief en een echte doorzetter. Zij helpt haar klanten door op een oprechte manier mee te denken hoe zij hun doelstellingen kunnen behalen ook wanneer zij ‘nee’ moet verkopen.

Naast haar werk trekt zij er graag samen met haar dochter op uit en is zij dol op zingen en dansen!

 

 

 Meine de Vlugt

Onze ‘huis goeroe’! Meine is na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de financiële wereld zijn hart gaan volgen. Na de opleiding Psycho dynamische therapie en coaching is hij gestart met de BrainFitnessClub waar hij mensen helpt om de beste versie van zichzelf te worden. Dit vernieuwende concept heeft tijd nodig waardoor hij al een aantal jaren parttime werkzaam is voor Ying Media.

Meine kan namelijk met zijn overtuigingskracht en scherpe vragen zijn klanten goed helpen met de marketingvraagstukken die zij hebben.

 

 Henk van der Veer

 

 

 

 

 

 

Laura Keizer

0 comments