Wat doen wij?

GrootSneek
GrootSneek bestaat uit een regionale nieuws website welke dagelijks nieuws brengt op de vierkante meter. Daarnaast verschijnt maandelijks GrootSneek krant met achtergrond verhalen over mensen en/of  ontwikkelingen uit de regio. Deze wordt gratis huis-aan-huis verspreid.

GrootSneek website - 2017GrootSneek 4 - 2017

GrootHeerenveen
GrootHeerenveen bestaat uit een regionale nieuws website welke dagelijks nieuws brengt op de vierkante meter. Daarnaast verschijn maandelijks GrootHeerenveen krant met achtergrond verhalen over mensen en/of ontwikkelingen uit de regio. Deze wordt gratis huis-aan-huis verspreid.

GrootHeerenveen website - 2017 GrootHeerenveen 4 - 2017

Terschelling Magazine
Boeiende verhalen over een schitterend eiland en vooral: over wat dat eiland met mensen doet! Een magazine dat vertelt, verleidt, verovert. Terschelling Magazine verschijnt vier keer per jaar.
(klik op foto voor Facebook link)       

Sneek is Meer Magazine 2017
Sneek is Meer is het toeristisch magazine van Sneek! Hierin vind je allerlei informatie over bezienswaardigheden, leukste shopadresjes, eten en drinken, watersport, buiten en binnen activiteiten en een evenementen jaaroverzicht.

Sneek is Meer 2017Joure Magazine 2017
Joure Magazine is het toeristische magazine van Joure! Hierin vind je allerlei verhalen over wonen, werken en recreëren in Joure. Daarnaast worden de hotspots van Joure, eten en drinken en een evenementen overzicht weergegeven.

Joure Magazine 2017

ProSkating
ProSkating is een onafhankelijk schaatsmagazine, website en webshop. Het magazine verschijnt 6 x per jaar van oktober t/m maart en is het enige schaatsmagazine van Nederland. Een absolute must voor iedere schaatsliefhebber.
(klik op de foto voor de link) 
Proskating    Proskating 06   

ProSkating webshop
Proskating webshop is een webshop voor schaats- en skeeler benodigdheden. Van wielen tot helmen en van ijzer tot muts.

Proskating webshop

Volleymagazine
VolleyMAGAZINE is een onafhankelijk magazine voor en door echte volleyballiefhebbers. Hierin lees je achtergrond verhalen en leuke weetjes over indoor en beachvolleybal. Deze gaan zowel over de nationale teams, ere en top divisie als over de regionale teams. VolleyMAGAZINE verschijnt vier keer per jaar.
(klik op de foto voor de link)

BCDN Magazine
BCDN Magazine is een beursmagazine voor de business contact dagen noord. Hét netwerkevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. De ideale platform om samen nieuwe kansen en markten aan te boren. (klik op de foto voor de link)
BCDN Magazine

 

One comment

  1. Hammie Hamstra · juli 4, 2014

    Goedemiddag, is het ook mogelijk om te adverteren voor mijn schoonheidssalon in Oudehaske en hoe gaat dit in zijn werk en wat zijn de kosten daarvan?