Wie zijn we

Ying Mellema

Ying Mellema

Ying Mellema – Directeur/ eigenaar. Een échte netwerker pur sang! Heeft een bijzondere belangstelling voor sport, toerisme en alles wat met regio nieuws te maken heeft. Altijd vol met nieuwe ideeën en af en toe wat chaotisch.. maar sinds jaar en dag de drijvende kracht van Ying Media!

 

 

 

 

 

Marianne Mellema

Marianne Mellema

Marianne Bouwman

Als klein meisje droomde ze al van een eigen bedrijf. Na een mooie carrière bij USG People heeft ze de stap gemaakt om bij haar man in het bedrijf te stappen. Haar kennis op het gebied van beleid, strategie, sales, HR en financiën komt hier goed van pas.

 

 

 

 

Frans

Frans

Frans van Dam

Sinds augustus 2013 is Frans actief als vormgever van diverse kranten en magazines. Dit doet hij met veel oog voor detail. Zijn ondernemers ervaring en brede interesse zijn van grote waarde voor Ying Media. Naast vormgever is hij een gepassioneerd trainer bij VV Heerenveen.

 

 

Jan

Jan

Jan van Loon

Sinds september 2013 is Jan mede-eigenaar van ProSkating print, website en webshop. Jan schaatst en skeelert al jaren mee in de top van Nederland. Nadat hij zijn opleiding marketing en communicatie aan de __ heeft afgerond is als webmaster werkzaam voor ProSkating. Gezien zijn passie voor de sport is Jan voor ProSkating dé man die ProSkating nodig heeft om dit medium naar een hoger plan te brengen.

Ewoud

Ewoud

Ewoud Hartog

Deze benjamin is sinds november 2013 werkzaam bij Ying Media. Ewoud beschikt over een grote dosis flexibiliteit en een groot netwerk, wat zeker van toepassing komt in zijn werk. Zijn grote passies zijn kickboksen en skateboarden.

 

 

 

 

Wim Walda

Wim Walda

Wim Walda
Tekst

 

 

Arno

Arno

Arno
Tekst

0 comments